Emnekurs

EMNEKURS - PADI SPECIALITY DIVER

Det å sveve vektløs under vann er en fantastisk følelse, men dykking er så mye mer enn bare det…

Hva med å svømme rundt i et stjerneregn av morild om natten, å fotografere alt det fantastiske livet under vann- eller hva med å undersøke et spennende vrak fra krigens dager nærmere … For de aller fleste vil vel også det å dykke med spekkhuggere i vakre Lofoten fortone seg som spennende!

PADIs emnekurs i dykking lar deg gjøre nettopp dette. Her kan du rendyrke og lære mer om nettopp det som interesserer deg mest innen dykking og utvikle deg innen forskjellige emner!

Vi på Dykker sentret har skaffet oss de beste fagfolkene til våre emnekurs. Våre Gourmet kurs kjøres av kokker med bakgrunn i noen av landets beste restauranter. Vrak- kursene av landets erfarne vrakdykkere og fotokurs av erfarne undervannsfotografer! For oss har det vært et mål å kunne tilby det lille ekstra på alle emnekursene våre.

Velkommen til kurs hvor du kan gjøre det som interesserer nettopp DEG!

PADI MASTER SCUBA DIVER

Dersom du er sertifisert i fem emnekurs og er PADI Rescue Diver, kan du sertfifiseres som PADI Master Scuba Diver. Denne tittelen er det høyeste ikke profesjonelle nivået innen PADI systemet, og innebærer at man er en svært kompetent dykker som innehar kunnskap og dykke- erfaring utover det som er vanlig!